2019 Nova Serija S-Desktop Komercialne Pasu Pralni Električni Polisher Nož Ostra Poliranje Stroj Z Dvojno motornih
2019 Nova Serija S-Desktop Komercialne Pasu Pralni Električni Polisher Nož Ostra Poliranje Stroj Z Dvojno motornih
Sku: w12925
(0 Mnenja in ocene)
Novo

€338.25

Opis:

Opis:

Izdelek vključuje 1 pasu za kavo, 1 fiksni kota naprave (z lestvico), 10 posebni brusni trakovi, 1 AC adapter, 1 niz pozitivnih in negativnih kabelske spojke (lahko neposredno povezana z baterijo), 1 niz strani umestitev Ravno Brušenje šmirgl papir upgrade kit, 1 polirani najlon kolo in niz najlon kolo ravnanje orodja.

Funkcija:

1. Stroj lahko priključite NAPAJALNIK za izmenični, ali je lahko priključen neposredno na baterijo z žico sponko.Uporabiti ga je mogoče kadarkoli in kjerkoli. 2. Izdelek je namenjen za brušenje noža za izboljšanje učinkovitosti ostrenje. 3. Izdelek je opremljen z dvojno motorji, ki so zmogljivi, predvsem za popravilo rezila zareze, topimi noži in zarjaveli noži. 4. Izdelek izgleda lahka in lepa, in je enostaven za prevoz.

Oznake: brusilni namizni, nož ostra profesionalni električni, nož ostra električni kovinski, elektric nož ostra, električni nož ostra tkane, nož ostra električne pištole, pralni nož ostra električni, brusni pasu stroj, pas grind stroj, faza električni nož ostra.

  • Uporaba: Komercialni Proizvodnji
  • Številka Modela: LY
  • Vrsta: Drugo