50 W*2 visoke in nizke tone za prilagoditev preamp avdio ojačevalnik odbor subwoofer modul Bluetooth 5.0 dvokanalni stereo
50 W*2 visoke in nizke tone za prilagoditev preamp avdio ojačevalnik odbor subwoofer modul Bluetooth 5.0 dvokanalni stereo
Sku: w12903
(0 Mnenja in ocene)
Novo

€10.50

Opis:

Način dostopa: AUX + Bluetooth

Vprašanje odgovor:

1. Kako izbrati napajanje?

Napajalnik uprave je ključnega pomena.Višja napetost, večji je tok, in več dovolj izhodne moči.Če imate samo 12V 1A, vam lahko prinese 3-4 palčni zvočniki.Če ste zgoraj 19V 5A, ni nobenega problema z 8-10 centimetrov, in mora biti napajalnik zelo cenjen.Če je napetost premajhna, se ojačan zvok lahko povzroči popačenje zvoka.Če trenutno je premajhen, govornik bo potegnite navzdol napetosti, kar bo imelo za posledico nenormalno delovanje ali slabe kakovosti zvoka.

Priporočljivo je, da uporabite moč dobava 18V19V24V s trenutno zgoraj 5A.Če imate samo 9V12V 1A ali 2A napajanja, lahko uporabite tudi to, vendar je skoraj prazna.Upoštevajte, da je lahko zvok popačen, če ga uporabljate, ki bodo vplivale na kakovost zvoka.

2. Kako izbrati zvočnik?

Najpogosteje se uporabljajo govorci so običajno 4 do 8 ohmov, ter pozitivne in negativne polaritete se lahko loči, in učinek je enak.Če vaše zvočnik ima majhno moč, je lahko med 20W-50 W.Napajalni napetosti je manjši za preprečevanje zvočnika iz gorenja po ojačan zvok.Na primer, izbrati napajanje spodaj 15V.Če ste 100W -200w zvočnik, ne skrbi problem zvočnik izgorelosti, lahko izberete 12-24V napajalnik.Višja napetost, ki jo izberete, večji zvok in moč, ki se lahko izhod.Zvočnik moči ni enostavno presega 200W, drugače bo to vplivalo na kakovost zvoka.

3. Uvod na vhodni način

Ta audio ojačevalnik modul ima dva vhoda metode: ena je Bluetooth vhod, druga pa je vhod AUX, Bluetooth način je zaželena.Bluetooth je mogoče povezati v katero koli način.Tako dolgo, kot je povezava Bluetooth je uspešno, to je načina Bluetooth in Bluetooth način podpira samodejno povezavo nazaj.Če Bluetooth ni priključena, AUX plug-in je v AUX način.Opozoriti je treba, da pri uporabi AUX načinu, boste morali potrditi, da je Bluetooth povezava za ta modul je bila prekinjena.

4. Kako prilagoditi visoki in nizki?

BAS potenciometer v sredini nadzor bas, desno roko bas opremo, levičar bas dušenja.Ko je potenciometer je v srednjem položaju, bas ni niti enhanced niti zmanjšan.

Simbol potenciometer na levi nadzira visoki, desno-roko na visoki, je izboljšana in levičar treble je zmanjšan.Ko je potenciometer je v srednji položaj, visoki toni ni niti enhanced niti zmanjšan.

Opomba ko prilagajanje visoki in nizki: Pri visoki ali nizki je prilagojen blizu na desni, če je zvok popačen, to pomeni, da je dobiček v visoki ali nizki prilagoditev je prevelika.Boste morali obrniti na visoki ali nizki potenciometer na levi, da nižji dobiček, ali pa na desni strani.Obrnite glasnost GLASNOST potenciometer na levi, da se zmanjša skupni obseg.

5. To je v redu, če je glas je majhen, ampak glas postane blatna, ko glas postane glasnejši?

Zvok je moten, prosim spremenite v višjo napetost ac napajanje.

6. Zvok je majhna, vendar ko glas postane glasnejši zvok zamrzne?

Vhodna moč ni dovolj, in napajanje sama je zaščiten proti prekinitvami napajanja.Prosimo, jo nadomestite z višjo napajanje; ali če je moč, ki je prevelika, ojačevalnik odbor ustvarja resne toplote in toplotna zaščita se zgodi.Zmanjšati porabo energije ali izboljšati odvajanje toplote.

7. Kateri dejavniki so povezani s kakovostjo zvoka?

Kakovost zvoka ni povezano samo s ojačevalnik modul, ampak tudi, povezanih z virom zvoka in celotno ozvočenje.V bistvu, vsak vidik avdio sistema bo vplivala na kakovost zvoka, med katerimi so glavne povezave so audio prenos line, audio napajanje, ton, stik, ojačevalnik vezja, predavatelji in okolico.Samo zvočni vir, Ko ojačevalnik modul tekme zvočnika, kakovost zvoka je prav.

Oznake: amplifi bluetooth, amplifi odbor, amplifi odbor bluetooth, hxj8002, 5 volt ojačevalnik, bluetooth odbor zvočnik, 5 watt ojačevalec odbor, 10-vatnim ojačevalnikom, povečujejo modul za audio, odbor zvok.

  • Blagovna Znamka: YOUYUANFA
  • Številka Modela: 5.0 ojačevalnik odbor modul
  • Združljiv Znamko/Model: SONY
  • Poreklo: CN(Izvora)