5-280pcs, M2--M22 304 nerjaveče jeklene žice, vrvi clip sponko, oprema strojna oprema ,čoln del,morske strojne opreme
5-280pcs, M2--M22 304 nerjaveče jeklene žice, vrvi clip sponko, oprema strojna oprema ,čoln del,morske strojne opreme
Sku: w12702
(0 Mnenja in ocene)
Novo

€8.11 €10.01

Opis:

Blagovne znamke: izdelki, morda brez XINTO blagovne znamke.Izdelki morda nevtralna (brez blagovne znamke in logotip) ali Kitajske blagovne znamke ali druge angleške blagovne znamke.XINTO blagovno znamko, se uporablja po meri naročila.Prosimo, upoštevajte to.Ko kupec dano, da bi kar pomeni, da kupec sprejme katere koli blagovne znamke.Ni XINTO blagovne znamke.

Opomba: tako Kot obstaja veliko različnih specifikacij modela za izbiro.Prosimo, da skrbno preverite kateri model boste potrebovali.Ne mešajte skupaj.

Barva je naključno.

Tisti, vrvja strojne opreme so bili izvoz v velikih količinah na svetovnem trgu več kot 20 let.Kakovost izdelkov, nekateri modeli so z CE.Dobrodošli na kraj množične naročila.

Material: 304 nerjaveče jeklo

Model:

316 Nerjavnega jekla in dviganje težkih jeklenih žičnih vrvi posnetek na voljo.

G80 kljuko, G80 povezovanje povezavo, G80 master link in master link skupščina na voljo.

Spodaj so različne vrvja hardwares.Kot da je preveč različnih vrst.Dobrodošli, da nam pošljete povpraševanje na seznam, da bi dobili compeititve ceno.

Oznake: čoln vrv, škripec, telovadnica, plezalna vrv objemka, samodejno vrv objemka, gi žičnih vrvi objemka, elastična vrv objemka, vrv, usnje objemka, čoln vrvi sklopke, hitro sprostitev vrv objemka, petzl vrv objemka, jadrnica vrv.

  • material: JEKLA
  • Barve:
  • Model:
  • Blagovna Znamka: XINTO