LM2662 LM2662M LM2662MX SOP8
LM2662 LM2662M LM2662MX SOP8
Sku: w12282
(0 Mnenja in ocene)
Novo

€2.97

Opis:

欢迎光顾

全场888元起包邮,快递为圆通,其他快递900元起包邮 ,

(顺丰除外)如有问题请联系客服,谢谢!!!

由于我们经营的电子元件品种非常多,没法一一上传, 如果您在我们店铺里找不到您所需要的型号,请与我们联系 ,我们会很快为您报价的。

专业配套 IC :家电 IC ,汽车 IC ,通讯 IC , IC 等各种电子元器件

封装:贴片( SOP ),直插( DIP ),四面 (QFP) ,三极管,二极管,模块, PLCC

本店支持配单所有 :电源IC,电阻电容电感,开关, USB, 插口 ,二三极管,光藕系列, IC 电子元件等等

1.由于买家们购买元件的时候,对于收到货物的时间上要求有所不同,加上本省和外省的收货 重量和 时间也不同,不同的快递公司的送货速度也不同,所以 具体运费价格请买家拍前先联系 ,我们 默认发 中通 速递 ( Z T O ) , 续重产品优 选德邦快递及中通快递 ,紧急快件建议发 顺丰快递 ,邮费按实收费,时效比较有保证, 如以上快递不到或其他情况需改发 其它快递请与我们联系。

2 . Zaradi iste vrste elektronskih komponent modeli proizvajalca, ki je včasih številni proizvajalci, in včasih datum proizvodnje je tudi več, zato slike so samo za referenco, na splošno le zagotavljajo proizvajalci sliko, da kupci sklic, včasih majhen del modela, ko dostave morda ne bo v skladu s fotografijami, proizvajalci pošiljke, seveda, čas, ki dovoljujejo, da bomo tudi takoj s strankami jasno opisane, torej kupec, če elementi strožje zahteve, prosim za nakup element bo imela končnico ali proizvajalci in druge posebne zahteve, prosimo, pogovorite se s stranko opis storitev ali pripombe na pisne izjave, da bi zadovoljili potrebe kupcev.

3. O kupcu, da se prijavite za package: smo vsak paket je zanesljiv in varen način embalaža je dobro, ampak včasih kurir podjetja grobo dostave povzroči komponente, manjka ali pa je poškodovana. Je zaradi izgube, lahko zaprosi kurirska podjetja compensable. Prijavite se, če boste našli paket poškodovan med prostim znotraj elektronskih komponent, prosimo, poskrbite, da si skrbno pregleda. Kupci pregled, prosimo, nadzor nakup modela in ali številka ne drži in da je paket poškodovan, prosimo, spot zavrne, nato pa v skladu z izrecno naročil na ladijski strani telefona, da nas kontaktirate, za naš proces.

4. O plačilo: s PayPal prijatelji, prosimo, neposredno plačilo. Guangdong je mogoče z gotovino po povzetju, tj., z kurirska podjetja, zbiranje denarja za. Ni Alipay prijatelji lahko obrnete na nas preko drugih platformah, v trgovini ali neposredni prenos na naš Bančni račun, naše plačilo je prejeto takoj dostave, obstajajo chat dnevniki lahko dokaže, ste lahko prepričani,! Prosimo, da vašega nakazila bo vaš naslov za dostavo, ime, telefonsko številko in znesek prenosa in želite baby modeli pošlje k nam, tako da smo pravočasno in pravilno za vašo pošiljko.

5. Poprodajne storitve: po prejemu blaga, če imajo kakršne koli težave, se obrnite na trgovino, mi bo takoj vam rešitev, ne v trgovini za nakup sestavnih delov in je bil na napravi, varjenje, strig PIN ali jih kupec operativne napake in drugih umetnih povzroča element, ki burn out, in v zameno način, ker na embalaži ni močna in poškodovani, te trgovine ne bodo dali exchange, non-težave s kakovostjo zamenjavo dostava po kupci odgovornost.

Pro-prejel blago, prosim, ne pozabite, da najljubši trgovini Oh, in dajte pohvalo+trgovini iz vrednotenja Oh, stranke zgoraj, visi Virov Elektronike, je vaše zadovoljstvo naše opravljanje.

═☆Dobrodošli, da kupite naše izdelke, želim vam nakupovanje vesel.

Oznake: lm2596 cl2122, dc xl4015, lm2662, ipad pro a2230, 1021t2c, sylpin, cn6009, primer ipad, XC6206P182MR, a2531.

  • Zaščito Funkcija: Zaprti
  • Uporaba: Splošni Namen
  • Teorija: Napetost Releja
  • Vir Napajanja: AC
  • Kontaktne Obremenitve: High Power
  • Številka Modela: no
  • Napetost: 240V