01 235 02 00  info@e-disti.com

Producer Series

Producer Series

3 Artiklov

po strani

 • Rimage Producer 8200N

  Rimage Producer sistemi za izdelavo diskov so industrijski standard za profesionalno izdelavo CD, DVD in Blu-ray diskov. Z robotiko industrijske kakovosti, tiskanjem neposredno na disk in profesionalno tehnologijo zapisovanja dosega najzahtevnejše izzive na področju izdaje diskov. Producer 8200N za najvišjo učinkovitost podpira kar 4 zapisovalnike in ima integriran indikator delovanja za vizualni nadzor procesa izdelave diskov.

  Rimage 8200N je na voljo v različici z Everest 600 ali Prism III tiskalnikom.

  Poizvej več
 • Rimage Producer 7200N

  Rimage Producer sistemi za izdelavo diskov so industrijski standard za profesionalno izdelavo CD, DVD in Blu-ray diskov. Z robotiko industrijske kakovosti, tiskanjem neposredno na disk in profesionalno tehnologijo zapisovanja dosega najzahtevnejše izzive na področju izdaje diskov. Producer 7200N ima 2 zapisovalnika in integriran indikator delovanja za vizualni nadzor procesa izdelave diskov.

  Rimage 7200N je na voljo v različici z Everest 600 ali Prism III tiskalnikom.

  Poizvej več
 • Rimage Producer 6200N

  Rimage Producer sistemi za izdelavo diskov so industrijski standard za profesionalno izdelavo CD, DVD in Blu-ray diskov. Z robotiko industrijske kakovosti, tiskanjem neposredno na disk in profesionalno tehnologijo zapisovanja dosega najzahtevnejše izzive na področju izdaje diskov. Producer 6200N ima 1 zapisovalnik in integriran indikator delovanja za vizualni nadzor procesa izdelave diskov.

  Rimage 6200N je na voljo v različici z Everest 600 ali Prism III tiskalnikom.

  Poizvej več

3 Artiklov

po strani

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X