01 235 02 00  info@e-disti.com

Rimage Media Kits E400/600 CD-R, barvni

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Rimage Media Kiti so v naprej sestavljeni kompleti, ki vključujejo ves potrošni material, ki ga potrebujete za učinkovito izdelavo diskov. Kompleti so testirani, da zagotavljajo optimalno učinkovitost Rimage medijev, Rimage tiskalnikov in programske opreme. Media Kit E400/600 CD-R je sestavljen iz 1000 CD (White, Silver Dye) medijev ter barve in folije, ki ju potrebujete za izdelavo diskov. Rimage CD mediji so testirani, da zagotavljajo visoko kakovost, ter so primerni tudi za sisteme namenjene za visok dnevni obseg izdelave, kot so npr. sistemi iz Rimage serije Producer in Professional.

Koda dobavitelja: PRCO0025xPodrobnosti artikla

Podrobnosti

Rimage Media Kiti vključujejo popoln komplet potrošnega materiala za Rimage tiskalnike. Poenostavite naročanje potrošnega materiala in naročite vse-v-enem, komplet visoko kakovostnih diskov, barv in folij za izdelavo obstojnih diskov.

Prednosti:

  • Rimage programska in strojana oprema ter Media Kiti so popolnoma kalibrirani in zagotavljajo dosledno in zanesljivo izvedbo in nemoten delovni proces.
  • Vključuje vse, kar potrebujete: 1000 × CD-R White Thermal disk, 2 × 500 CMY barve in 2 × 500 Retransfer folija za Everest thermal premaz.
  • Media Kiti omogočajo kakovosten potisk celotne površine diska.
  • Rimage zagotavlja, da bo vsak CD v Media Kitu shranil podatke vsaj 100 let.

 

PDF

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Blagovna znamka Rimage

Ocene

Napišite svoj komentar

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene in komentarje. Prijavite se ali pa registrirajte.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X